Pescuit si Vanatoare,
mancare si relaxare

Reteta mamaliga pescuit apa curgatoare

Trimis de Pescarul Sportiv la 28-11-2012 18:40
RETETA DE MAMALIGA PERFECTA PENTRU PESCUIT PE DUNARE SI APE CURGATOARE


Vin sa va povestesc despre cea mai buna reteta de mamaliga de pescuit pe Dunare si ape care curg..pescuiesc de 9 ani in Delta Dunarii si incet, incet a trebuit sa fac o mamaliga pentru pescuit din ce in ce mai buna si iata ca am descoperit-o pentru ca am avut si capturi de crap chiar de 24 kg.In concluzie hai sa va povestesc reteta si o sa ma pomeniti.
Luam 1 kg de malai si 600 gr de faina albale punem impreuna intr-un vas si le amestecam praf fara lichid, apa, esente, etc.Dupa amestecare sa devina unu in doi incepem sa turnam apa calda si amestecam in acelasi timp ca sa devina ca o pasta destul de groasa, ca o coca pentru placinta dupa care adaugam niste porumb boabe esenta de care doriti si un plic de scortisoara,grau, ce mai doriti dupa care o amestecam. Luam doua pungi de plastic mai tari nu de legume cele de 0,5 ron facem aluatul ca o mamaliga rotunda ca forma o bagam in prima punga si o legam bine la gura, dupa care o bagam in a doua punga o legam bine si pe aceea la gura, o punem in apa care fierbe cica 30 minute pe o parte dupa care o intoarcem inca 30 pe cealalta, atentie punet lemnisor pe fundul cratitei sa nu se lipeasca punga, in final scoatem punga si o intepam in cateva locuri mamaliga fiind ca si vidata va rezista si 5-6 zile fara sa se acreasca ramanand in pungile respective se deschide intr-o parte si se rupe din ea pentru a fi exact cum trebuie in momentul in care o pui pe momitor este indicat sa o uzi cu putina apa din balta sa nu se faramiteze.

Am rugamintea sa-mi spuneti cum a fost, au folosit-o toti musafirii mei si cred ca o sa vina in curand si comentarii din partea lor.
VA UREZ FIR INTINS SAU RAHAT IN TRAISTA.
AUTOR : Mozaceanu Cristian www.vila-alga-sulina.ro

Tag-uri : mamaliga pescuit, mamaliga de crap perfecta, cea mai buna mamaliga pentru crap Delta Dunarii si alte ape curgatoare, mamaliga pescuit stationar la crap.
Comentarii
Adauga un comentariu
In 28-01-2013 21:46 constantin a scris:
este super mai ales ca dl.col.Paul pescar de pescar din Sulina stie sa o prepare ca nimeni altul.fir intins la toti "bolnavii"
In 29-11-2012 22:40 cuostea a scris:
rahat in traista sa fie la tine ma cristi:)))))
Galerie foto
Cele mai vizitate articole
Reteta mamaliga pescuit apa curgatoare

RETETA DE MAMALIGA PERFECTA PENTRU PESCUIT PE DUNARE SI APE CURGATOARE Vin sa va povestesc despre cea mai buna reteta de mamaliga de pe ...

mai mult
RETETA, STIUCA UMPLUTA

Stiuca umpluta Ingrediente: 1 kg. stiuca o felie piine alba 1/2 pahar ulei 2 oua patrunjel verde 1 buc. morcov 1 buc. ceapa 4 buc ...

mai mult
Tehnici de pescuit in Delta Dunarii

Am fost acolo si nu am cuvinte, restul ce voi posta aici spune totul. Delta Dunarii " Locul unde se plamadeste un nou uscat " Dunar ...

mai mult
Tag-uri descriptive

mamaliga, pentru, pescuit, punga, reteta, amestecam, devina, doriti, legam, parte